Bli en av oss

18.01.17

Praktik (COOP/LIA)

Är du intresserad av att praktisera hos oss på Markona? Vill du lära dig mer om mark- och anläggningsbranschen?

Under en praktik har vi möjlighet att lära känna dig och du oss. Det ser vi som en chans till att vi får möjlighet att arbeta tillsammans även efter att du slutfört dina studier. En praktikplats är en meriterande väg till anställning hos oss.

Under praktiken lär du dig hur vi arbetar och får en inblick i vår del av byggbranschen.

Vilken typ av praktik kan du göra hos oss?

COOP-praktik
För dig som läser en högskole- eller civilingenjörsutbildning där du kan välja COOP-praktik som en del av din utbildning. COOP-praktiken pågår under ett år.

Är du intresserad av att göra COOP-praktik hos oss läsåret 2018/2019?
Skicka in din ansökan till linda.bergstrom@markona.se

LIA-praktik
För dig som läser en yrkeshögskoleutbildning där praktiken ingår som en del av din utbildning. Vi kan ta emot LIA-praktikanter under vår- och hösttermin. Vi ser gärna att din utbildning är relaterad till vår bransch.

Vid frågor om praktik, kontakta:
Linn Nordgren, HR-chef
linn.nordgren@markona.se / 018-18 40 53

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan till jobbansokan@markona.se. I din ansökan vill vi ha CV, personligt brev och utdrag på hittills avklarade studier.

Annonser

Lediga jobb

18.09.21

Platschef och Arbetsledare - Asfalt

Vi söker personer som vill driva asfaltsprojekt i Mälardalen. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet.

Läs mer ...

18.07.10

Anläggare

Vi söker nu fler anläggare som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar med mark- och anläggningsprojekt runtom i Mälardalen. Inför säsongen 2018 söker vi personer till båda våra kontor – Uppsala och Enköping. Det kommer också finnas möjlighet att utgå från Stockholm periodvis.

Läs mer ...

18.07.10

Kalkylator

I rollen som kalkylator kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Läs mer ...

18.07.10

Platschefer och Arbetsledare - Mark

Vi söker personer som vill driva mark- och anläggningsprojekt i Mälardalen. Det finns möjlighet att välja vilket av våra kontor som man vill utgå ifrån, antingen Uppsala eller Enköping. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet och aktuella projekt.

Läs mer ...

18.01.17

Praktik (COOP/LIA)

Är du intresserad av att praktisera hos oss på Markona? Vill du lära dig mer om mark- och anläggningsbranschen?

Läs mer ...

18.01.15

Asfaltarbetare

Vi söker nu erfarna asfaltarbetare till kommande säsong. Markonas asfaltavdelning har expanderat kraftigt de senaste säsongerna och volymerna fortsätter att öka. Med engagerade och kompetenta medarbetare, en modern och flexibel maskinpark, utför vi beläggningsuppdrag med hög kvalitet.

Läs mer ...