Bli en av oss

19.08.15

Platschef Asfalt

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du får ta ett eget ansvar i en miljö som genomsyras av våra värdeord Lyhörda, Engagerade, Pålitliga och Professionella.

Vi verkar i en av Sveriges mest expansiva regioner, vilket ger oss förmånen att ha en god orderingång och många spännande projekt på gång.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och hos oss blir du sedd och uppmärksammad, vi har en kultur som det är lätt att växa i.Tillsammans bygger vi framtidens samhällen!

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för planeringen av projekt vilket bland annat innebär kundkontakt, ansvar för bemanning och produktion. Under projektets gång ansvarar du för att driva och leda det dagliga arbetet gentemot uppsatta mål och du har ett ekonomiskt ansvar. Du kommer att arbeta med uppdrag inom hela vårt upptagningsområde i Mälardalen.

Kvalifikationer
Vi ser att du har flerårig erfarenhet från anläggnings-/asfaltsbranschen i en liknande roll som Platschef eller Arbetsledare. Du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att bygga relationer och göra affärer. Du har goda ledaregenskaper och en god förmåga att planera och organisera flera projekt samtidigt. Du besitter kunskaper inom produktion, ekonomi och arbetsmiljö. Vi ser att du har en god administrativ förmåga samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Att du har minst B-körkort ser vi som självklart.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Markona AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Du ansöker via länken nedan.
Ansök här

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig seniorkonsult Jonas Bessing, 0736-264750. Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.