Bli en av oss

18.09.21

Platschef och Arbetsledare - Asfalt

Är du en driven person som tycker om att ställas inför nya utmaningar tillsammans med dina kollegor och gemensamt lösa uppgifterna? Då är du rätt person för oss!

Rollen
Vi söker personer som vill driva asfaltsuppdrag i Mälardalen. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet och aktuella projekt

Som platschef eller arbetsledare kommer du att arbeta tillsammans med en grupp där dina arbetsuppgifter går ut på att planera och asfaltsuppdrag själv eller tillsammans med andra. Du ansvarar för planeringen av projekt vilket bland annat innebär kundkontakt, ansvar för bemanning och produktion. Under projektets gång ansvarar du för att driva och leda arbetet gentemot uppsatta mål samt att du under hela processen har ett ekonomiskt ansvar.

Tillträde efter överenskommelse.

Dina kompetenser/erfarenheter
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av anläggningsbranschen i en liknande position alternativt att du har arbetat på ett liknande sätt i en närliggande bransch. Det kan även vara så att du har flerårig praktisk erfarenhet av asfalt och anläggningsarbete.

Vi värdesätter affärsmässighet högt och det är därför viktigt att du kan skapa och upprätthålla goda relationer internt såväl som externt. Här värderar vi kvaliteter som att vara en god ledare och att kunna skapa nätverk. Du bör ha en god förmåga att planera och organisera då flera projekt pågår parallellt, där kunskaper inom produktion och ekonomi blir mycket betydelsefulla.

I övrigt är det ett krav att du har god datorvana, B-körkort samt goda språkkunskaper i svenska både inom tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av Byggsamordnaren eller likvärdigt system för projektadministration. Du har goda kunskaper i MER och AMA och gärna även av LOU-uppdrag. Erfarenhet av kalkylering är meriterande.

Du som person
Som person är du tydlig i din kommunikation och kan ställa krav på verksamheten och dina medarbetare. Du har erfarenhet och intresse av att leda andra människor och som ledare är du prestigelös och tydlig med dina förväntningar. Du ser helheten och vill samverka med andra för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi kommer att lägga stor vikt på social kompetens och att du har en positiv inställning till ditt jobb, då engagemang och trivsel är grundläggande för oss.

Vi verkar i en av Sveriges mest expansiva regioner, vilket ger oss förmånen att ha en god orderingång och många spännande projekt på gång. Du som person behöver därför kunna ha många bollar i luften och samtidigt ha god ordning och reda i dina projekt. Du förstår vikten av lojalitet och värdegrundsbyggande i det snabbt växande och utvecklande företaget.

Vi eftersträvar mångfald och jämställdhet och eftersom vi idag är fler män än kvinnor, ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan och ditt CV till jobbansokan@markona.se.

Vi undanber oss erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

 

 

Annonser

Lediga jobb

18.09.21

Platschef och Arbetsledare - Asfalt

Vi söker personer som vill driva asfaltsprojekt i Mälardalen. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet.

Läs mer ...

18.07.10

Anläggare

Vi söker nu fler anläggare som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar med mark- och anläggningsprojekt runtom i Mälardalen. Inför säsongen 2018 söker vi personer till båda våra kontor – Uppsala och Enköping. Det kommer också finnas möjlighet att utgå från Stockholm periodvis.

Läs mer ...

18.07.10

Kalkylator

I rollen som kalkylator kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Läs mer ...

18.07.10

Platschefer och Arbetsledare - Mark

Vi söker personer som vill driva mark- och anläggningsprojekt i Mälardalen. Det finns möjlighet att välja vilket av våra kontor som man vill utgå ifrån, antingen Uppsala eller Enköping. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet och aktuella projekt.

Läs mer ...

18.01.17

Praktik (COOP/LIA)

Är du intresserad av att praktisera hos oss på Markona? Vill du lära dig mer om mark- och anläggningsbranschen?

Läs mer ...

18.01.15

Asfaltarbetare

Vi söker nu erfarna asfaltarbetare till kommande säsong. Markonas asfaltavdelning har expanderat kraftigt de senaste säsongerna och volymerna fortsätter att öka. Med engagerade och kompetenta medarbetare, en modern och flexibel maskinpark, utför vi beläggningsuppdrag med hög kvalitet.

Läs mer ...