Bli en av oss

19.08.15

Entreprenadingenjör med inriktning kalkyl och produktion

Vår kalkylavdelnings uppgift är att arbeta mot att vi vinner upphandlingar och anbud. Våra kalkylatorer och entreprenadingenjörer stöttar sedan produktionen i uppstarten av de projekt som vi har räknat hem. Vi arbetar med såväl mindre anbud som större totalentreprenader och i anbudsskedet upprättar vi ett anbudsunderlag genom inläsning, uppmätning, mängdberäkning samt sammanställning av material- och entreprenörsofferter.

Tjänstebeskrivning

I rollen som entreprenadingenjör/kalkylator följer man projekten från anbudsförfrågan till byggstart och arbetar med anbudsframtagning som bland annat kan omfatta mängdberäkning, prissättning, tidssättning, bedömning av kapaciteter, val av arbetsutförande och inta prisförfrågningar. Arbetet består även att i tid ”paketera” anbudet och ombesörja att det lämnas på angivet sätt. Hos Markona har du rörlighet i rollen som entreprenadingenjör/kalkylator där du får möjlighet till variation beroende på projekt.

Detta innebär bland annat att:
Arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete
Anbudsförfrågningar
Inhämta kunskap om referensprojekt
Hålla sig informerad om aktuella priser på produkter, material och tjänster
Under kalkylarbetet genomföra riskanalys med avseende på teknik, miljö och arbetsmiljö, samt alla andra risker identifierade i förfrågan
Granska inkomna offerter/avtalsförslag med tanke på särskilda faktorer som kan vara av betydelse för anbudsförberedelsen
Omarbetning av anbudskalkyler till produktionskalkyler

Efter vunnen upphandling bistå produktionschef och projektledare med planering och beredning inför produktionsstartVi ser gärna att du har erfarenhet av kalkylarbete sedan tidigare, antingen som kalkylator eller från annan roll inom bygg- eller anläggningsbranschen. Du har god datavana och det är en stor fördel om du sedan tidigare har arbetat i kalkylprogrammet Bidcon eller likvärdigt. Vi söker dig som är strukturerad och gillar när det är ordning och reda. Du trivs med många kontaktytor eftersom rollen ställer krav på god kommunikation med övrig produktion, inköp, entreprenadingenjörer med flera. Hos Markona är det hög personaltrivsel och man tar hand om dig på ett bra sätt som nyanställd i bolaget. Bolaget arbetar mycket efter att använda rätt rutiner men där du som anställd tillåts ha ett entreprenöriellt tänk där du får möjlighet att bidra med din kunskap och dina idéer.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Markona AB med A-Search .
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Du ansöker via länken nedan:
Ansök här

Frågor besvaras av rekryteringskonsult Ellinor Dam på A-Search.
Mobil:0708-468856 alternativt mail: ellinor.dam@asearch.se

 

Vi undanber oss erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.