Bli en av oss

17.10.17

Grävmaskinister

Rollen
Vi söker nu grävmaskinister till våra verksamheter i Uppsala och Enköping med erfarenhet från liknande tjänster. Du kommer att arbeta på våra projekt runtom i Mälardalen.

Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

Dina kompetenser/erfarenheter
Du har minst fem års yrkeserfarenhet och det är meriterande om du även har erfarenhet av maskinstyrning och GPS-system.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av både band- och hjulgrävare samt grävmaskiner av olika storlekar, då vi har båda typer av maskiner och storlekar mellan 5-30 ton.

Förarbevis för grävmaskin och giltiga intyg för Arbete på väg 1 & 2 är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Du som person
Som person bör du vara effektiv, ansvarsfull och van vid att lösa problem kring en grävmaskin. Du gillar att arbeta i team och vid behov tvekar du inte på att hjälpa till även utanför maskinen.

Vi kommer att lägga stor vikt på social kompetens och att du har en positiv inställning till ditt jobb, då engagemang och trivsel är grundläggande för oss.

Vi värderar lojalitet högt och premierar därför våra medarbetare med lojalitetsbonus årligen.

Vi eftersträvar mångfald och jämställdhet och eftersom vi idag är fler män än kvinnor, ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Är du en person som tycker om att ställas inför nya utmaningar tillsammans med dina kollegor och gemensamt lösa uppgifterna? Då är du rätt person för oss!

Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Linus Andersson, VD Markona Maskin AB
0709-12 30 01 / linus.andersson@markona.se

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan och ditt CV till jobbansokan@markona.se.

Vi undanber oss erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Annonser

Lediga jobb

17.11.01

Arbetschef Mark

Vi söker fler arbetschefer till vår mark- och anläggningsverksamhet. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka hur vår anläggningsverksamhet ska se ut och arbeta framöver.

Läs mer ...

17.11.01

Arbetschef Asfalt

Vi söker Arbetschef Asfalt som kommer att utgå från vårt kontor i Uppsala.

Läs mer ...

17.10.25

Kalkylator

I rollen som kalkylator kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Läs mer ...

17.10.17

Platschefer och Arbetsledare

Vi söker personer som vill driva mark- och anläggningsprojekt i Mälardalen. Det finns möjlighet att välja vilket av våra kontor som man vill utgå ifrån, antingen Uppsala eller Enköping. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet och aktuella projekt.

Läs mer ...

17.10.17

Grävmaskinister

Vi söker nu grävmaskinister till våra verksamheter i Uppsala och Enköping med erfarenhet från liknande tjänster. Du kommer att arbeta på våra projekt runtom i Mälardalen.

Läs mer ...

17.10.15

Asfaltarbetare

Vi söker nu erfarna asfaltarbetare till nästa säsong. Markonas asfaltavdelning har expanderat kraftigt de senaste säsongerna och volymerna fortsätter att öka. Med engagerade och kompetenta medarbetare, en modern och flexibel maskinpark, utför vi beläggningsuppdrag med hög kvalitet.

Läs mer ...

17.10.10

Anläggare

Vi söker nu fler anläggare som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar med mark- och anläggningsprojekt runtom i Mälardalen. Inför säsongen 2017 söker vi personer till båda våra kontor – Uppsala och Enköping. Det kommer också finnas möjlighet att utgå från Stockholm periodvis.

Läs mer ...

17.05.17

Praktik

Är du intresserad av att praktisera hos oss på Markona? Vill du lära dig mer om mark- och anläggningsbranschen?

Läs mer ...