Bli en av oss

18.01.15

Asfaltarbetare

Rollen
Markonas asfaltavdelning har expanderat kraftigt de senaste säsongerna och volymerna fortsätter att öka. Vi har engagerade och kompetenta medarbetare utför beläggningsuppdrag med hög kvalitet. Vi har en modern och flexibel maskinpark. Vi söker erfarna asfaltarbetare till vårt asfaltsteam för maskinläggning och handläggning med sprider.

Dina kompetenser/erfarenheter
Du har flera säsongers erfarenhet av asfaltarbete. Du har arbetat med antingen maskinläggning eller handläggning med sprider.

B-körkort är ett krav. Om du har BE-körkort är detta meriterande.

Du som person
Du trivs med att arbeta på säsong och gillar att det under den tiden är högt tryck. Du är en person som är mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför och du vill ta ett gemensamt ansvar tillsammans med dina kollegor.

Det är viktigt för oss att du har en god förmåga att samarbeta med andra och att du bidrar med god stämning i gruppen, då engagemang och trivsel är grundläggande för oss.

Vi värderar lojalitet högt och premierar därför våra medarbetare med lojalitetsbonus årligen.

Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Peter Persén, Arbetschef Asfalt
0709-12 30 05

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan och ditt CV till jobbansokan@markona.se.

Vi undanber oss erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Annonser

Lediga jobb

18.09.21

Platschef och Arbetsledare - Asfalt

Vi söker personer som vill driva asfaltsprojekt i Mälardalen. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet.

Läs mer ...

18.07.10

Anläggare

Vi söker nu fler anläggare som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar med mark- och anläggningsprojekt runtom i Mälardalen. Inför säsongen 2018 söker vi personer till båda våra kontor – Uppsala och Enköping. Det kommer också finnas möjlighet att utgå från Stockholm periodvis.

Läs mer ...

18.07.10

Kalkylator

I rollen som kalkylator kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Läs mer ...

18.07.10

Platschefer och Arbetsledare - Mark

Vi söker personer som vill driva mark- och anläggningsprojekt i Mälardalen. Det finns möjlighet att välja vilket av våra kontor som man vill utgå ifrån, antingen Uppsala eller Enköping. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet och aktuella projekt.

Läs mer ...

18.01.17

Praktik (COOP/LIA)

Är du intresserad av att praktisera hos oss på Markona? Vill du lära dig mer om mark- och anläggningsbranschen?

Läs mer ...

18.01.15

Asfaltarbetare

Vi söker nu erfarna asfaltarbetare till kommande säsong. Markonas asfaltavdelning har expanderat kraftigt de senaste säsongerna och volymerna fortsätter att öka. Med engagerade och kompetenta medarbetare, en modern och flexibel maskinpark, utför vi beläggningsuppdrag med hög kvalitet.

Läs mer ...