Bli en av oss

20.02.05

COOP/LIA-praktik

Är du intresserad av att praktisera hos oss på Markona? Vill du lära dig mer om mark- och anläggningsbranschen?

Under en praktik har vi möjlighet att lära känna dig och du oss. Det ser vi som en chans till att vi får möjlighet att arbeta tillsammans även efter att du har slutfört dina studier. En praktikplats är en meriterande väg till anställning hos oss.

Under praktiken lär du dig hur vi arbetar och du får en inblick i vår del av byggbranschen.

Vilken typ av praktik kan du göra hos oss?

COOP-praktik
För dig som läser en högskole- eller civilingenjörsutbildning där du kan välja COOP-praktik som en del av din utbildning. COOP-praktiken pågår under ett år.

Är du intresserad av att göra COOP-praktik hos oss läsåret 2020/2021. Välkommen med din ansökan till linda.bergstrom@markona.se senast den 28 februari 2020. I din ansökan vill vi ha CV, personligt brev och utdrag på hittills avklarade studier.

LIA-praktik
För dig som läser en yrkeshögskoleutbildning där praktiken ingår som en del av din utbildning. Vi kan ta emot LIA-praktikanter under vår- och hösttermin. Vi ser gärna att din utbildning är relaterad till vår bransch.

Välkommen med din ansökan till jobbansokan@markona.se. I din ansökan vill vi ha CV, personligt brev och utdrag på hittills avklarade studier.

Vid frågor om praktik, kontakta:
Linda Bergström, HR-generalist
linda.bergstrom@markona.se / 070-912 30 29