Bli en av oss

19.04.16

Arbetsledare Asfalt

Är du en driven person som tycker om att ställas inför nya utmaningar tillsammans med dina kollegor och gemensamt lösa uppgifterna? Då är du rätt person för oss!

Rollen
Vi verkar i en av Sveriges mest expansiva regioner, vilket ger oss förmånen att ha en god orderingång och många spännande projekt på gång. Vi söker därför personer som vill driva asfaltsprojekt i Mälardalen. Du kommer att ha en roll som arbetsledare, utgå från vårt kontor i Uppsala och tillhöra vår asfaltsavdelning.

Som arbetsledare kommer du att arbeta tillsammans med platschef och övriga arbetsledare på avdelningen där arbetsuppgifterna går ut på att planera och leda asfaltsprojekt. Tillsammans med avdelningens platschef ansvarar du för planeringen av projekt vilket bland annat innebär kundkontakt, ansvar för bemanning och produktion. Under projektets gång ansvarar du för att driva och leda arbetet gentemot uppsatta mål samt att du har ett ekonomiskt ansvar.

Tillträde efter överenskommelse.

Dina kompetenser/erfarenheter
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av asfalt, som tjänsteman eller yrkesarbetare.

Vi värdesätter affärsmässighet högt och det är därför viktigt att du kan skapa och upprätthålla goda relationer internt såväl som externt. Här värderar vi kvaliteter som att vara en god ledare och att kunna skapa nätverk. Du bör ha en god förmåga att planera och organisera då flera projekt pågår parallellt. Kunskaper inom produktion och ekonomi är betydelsefulla.

I övrigt är det ett krav att du har god datorvana, B-körkort samt goda språkkunskaper i svenska både inom tal och inom skrift.

Du som person
Som person är du tydlig i din kommunikation och kan ställa krav. Du har erfarenhet och intresse av att leda andra människor och som ledare är du prestigelös och tydlig med dina förväntningar. Du vill samverka med andra för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi kommer att lägga stor vikt på social kompetens och att du har en positiv inställning till ditt jobb, då engagemang och trivsel är grundläggande för oss.

Som arbetsledare på asfalt krävs det att du kan ha många bollar i luften och samtidigt ha god ordning och reda i dina projekt. Du förstår vikten av lojalitet och värdegrundsbyggande i det snabbt växande och utvecklande företaget.

Vi eftersträvar mångfald och jämställdhet och eftersom vi idag är fler män än kvinnor, ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Vid frågor om tjänsterna, kontakta Rigmor Dahlin, Arbetschef Asfalt.
Mail: rigmor.dahlin@markona.se

Ansökan skickas till
Välkommen med din ansökan och ditt CV till jobbansokan@markona.se

Vi undanber oss erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.