Bli en av oss

17.11.01

Arbetschef Mark

Rollen
Vi söker fler arbetschefer till vår mark- och anläggningsverksamhet. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka hur vår anläggningsverksamhet ska se ut och arbeta framöver. Du kommer att ha en av verksamhetens mest centrala roller vilket ställer höga krav på dina ledaregenskaper och din förmåga att driva din del av verksamheten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

– Fördela, följa upp och stödja platschefer och arbetsledare i deras arbete gällande utförande, teknik och ekonomi
– Budgetansvar och personalansvar för samtliga anställda inom ditt område
– En av dina främsta uppgifter under den första tiden kommer att vara att få verksamheten att växa, både vad gäller antalet medarbetare och antal projekt
– Du förväntas ha ett tätt samarbete med våra andra arbetschefer i verksamheten kring bland annat planering av resurser och fördelning av projekt

Du rapporterar direkt till VD och är en del av ledningsgruppen.

Rollen är en heltidstjänst med placeringsort Uppsala.

Dina kompetenser/erfarenheter
Vi ser att du har minst 10 års erfarenhet av mark- och anläggningsentreprenader. Det kan även vara så att du har arbetat i en liknande roll i en annan bransch och har möjlighet att omvandla och införliva dessa erfarenheter hos oss.

Du är affärsmässig och har en bevisad förmåga att vinna anbud genom att verkligen förstå vad kunden behöver och vill ha. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha levererat ett flertal kvalitativa större projekt inom området markentreprenad.

Erfarenhet av upphandling och LOU är meriterande. Du har även erfarenhet av projektekonomi och ekonomiuppföljning. Vi ser att du har god datorvana och gärna erfarenhet av projektadministrationssystem, t ex Byggsamordnaren.

Du som person
Vi letar efter dig som är affärsmässig, professionell och intresserad av relationer med andra människor. Du är tydlig i din kommunikation och dina förväntningar på verksamheten och dina medarbetare. Du förstår vikten av lojalitet och att leva företagets värderingar. Du är en modig och handlingskraftig person som ser det som en utmaning att leda i en växande och föränderlig verksamhet.

Som ledare är du ansvarstagande, tydlig och engagerad. Du har förmågan att utveckla verksamheten och dina medarbetare genom att själv vara kommunikativ, närvarande och stödjande samt noggrann med siffror och uppföljning av ditt resultatområde. Du är prestigelös, ser till helheten och vill samverka med dina kollegor för att uppnå bästa möjliga resultat. Tillsammans bygger vi ett starkare och större Markona för framtiden.

Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Linn Nordgren, HR-chef
018-18 40 53 / linn.nordgren@markona.se

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan till jobbansokan@markona.se

Annonser

Lediga jobb

18.03.28

Platschefer och Arbetsledare

Vi söker personer som vill driva mark- och anläggningsprojekt i Mälardalen. Det finns möjlighet att välja vilket av våra kontor som man vill utgå ifrån, antingen Uppsala eller Enköping. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet och aktuella projekt.

Läs mer ...

18.02.14

CFO

Som CFO ansvarar du för företagets ekonomiska planering och uppföljning samt för rapportering till ledningsgrupp och styrelse. Du kommer vara ansvarig för den ekonomiska och finansiella styrningen samt budgetarbete. Du kommer även vara ansvarig för Markonas ekonomiavdelning och dess leverans.

Läs mer ...

18.01.17

Praktik (COOP/LIA)

Är du intresserad av att praktisera hos oss på Markona? Vill du lära dig mer om mark- och anläggningsbranschen?

Läs mer ...

18.01.15

Asfaltarbetare

Vi söker nu erfarna asfaltarbetare till kommande säsong. Markonas asfaltavdelning har expanderat kraftigt de senaste säsongerna och volymerna fortsätter att öka. Med engagerade och kompetenta medarbetare, en modern och flexibel maskinpark, utför vi beläggningsuppdrag med hög kvalitet.

Läs mer ...

18.01.10

Anläggare

Vi söker nu fler anläggare som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar med mark- och anläggningsprojekt runtom i Mälardalen. Inför säsongen 2018 söker vi personer till båda våra kontor – Uppsala och Enköping. Det kommer också finnas möjlighet att utgå från Stockholm periodvis.

Läs mer ...

17.11.01

Arbetschef Mark

Vi söker fler arbetschefer till vår mark- och anläggningsverksamhet. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka hur vår anläggningsverksamhet ska se ut och arbeta framöver.

Läs mer ...

17.10.25

Kalkylator

I rollen som kalkylator kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Läs mer ...