Bli en av oss

17.05.17

Arbetschef Asfalt

Rollen
Vi söker Arbetschef Asfalt som kommer att utgå från vårt kontor i Uppsala.

Som arbetschef är en av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kundbearbetning och kundkontakt. Du kommer att kalkylera och offerera asfaltsentreprenader till nya och befintliga kunder samt ha det ekonomiska ansvaret vid utförandet. Tillsammans med en grupp arbetsledare ansvarar du sedan för planering av projekt, vilket även innebär personal- och produktionsansvar. Du ansvarar även för att gruppen jobbar mot uppsatta mål.

Dina kompetenser/erfarenheter
Vi ser gärna att du har flera års dokumenterad erfarenhet av asfaltsbranschen i en ledande position. Du har flerårig praktisk erfarenhet av asfaltsarbete samt erfarenhet av LOU-uppdrag. Du har goda kunskaper i MER och AMA.

Vi värdesätter affärsmässighet högt och det är därför viktigt att du kan skapa och upprätthålla goda relationer internt såväl som externt. På Markona värderar vi kvaliteter som att vara en god ledare och att kunna skapa nätverk. Du bör ha en god förmåga att planera och organisera då flera projekt pågår parallellt, där kunskaper inom produktion och ekonomi blir mycket betydelsefulla.

I övrigt är det ett krav att du har datorvana, B körkort samt goda språkkunskaper i svenska både inom tal och skrift.

Du som person
Du ska vara tydlig i din kommunikation och kunna ställa krav och förväntningar på verksamheten och dina medarbetare. Du förstår vikten av lojalitet och värdegrundsbyggande i det snabbt växande och utvecklande företaget. Du har erfarenhet av att leda andra människor och som ledare är du prestigelös och tydlig med dina förväntningar. Du ser helheten och vill samverka för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Linn Nordgren, HR-chef
018-18 40 53 / linn.nordgren@markona.se

Ansökan skickas till:
jobbansokan@markona.se

Annonser

Lediga jobb

17.06.15

Kalkylator

I rollen som kalkylator kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Läs mer ...

17.05.17

Projektledare

Vi söker personer som vill driva mark- och anläggningsprojekt i Mälardalen. Det finns möjlighet att välja vilket av våra kontor som man vill utgå ifrån, antingen Uppsala eller Enköping. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet och aktuella projekt.

Läs mer ...

17.05.17

Arbetschef Mark

Vi söker fler arbetschefer till vår mark- och anläggningsverksamhet. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka hur vår anläggningsverksamhet ska se ut och arbeta framöver.

Läs mer ...

17.05.17

Praktik

Är du intresserad av att praktisera hos oss på Markona? Vill du lära dig mer om mark- och anläggningsbranschen?

Läs mer ...

17.05.17

Anläggare

Vi söker nu fler anläggare som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar med mark- och anläggningsprojekt runtom i Mälardalen. Inför säsongen 2017 söker vi personer till båda våra kontor – Uppsala och Enköping. Det kommer också finnas möjlighet att utgå från Stockholm periodvis.

Läs mer ...

17.05.17

Arbetschef Asfalt

Vi söker Arbetschef Asfalt som kommer att utgå från vårt kontor i Uppsala.

Läs mer ...

17.05.17

Erfaren asfaltarbetare

Vi söker nu erfarna asfaltsarbetare till säsongen 2017. Markonas asfaltsavdelning har expanderat kraftigt de senaste säsongerna och volymerna fortsätter att öka. Med engagerade och kompetenta medarbetare, en modern och flexibel maskinpark, utför vi beläggningsuppdrag med hög kvalitet.

Läs mer ...

17.05.17

Grävmaskinister, Uppsala och Enköping

Vi söker nu grävmaskinister till våra verksamheter i Uppsala och Enköping med erfarenhet från liknande tjänster. Du kommer att arbeta på våra projekt runtom i Mälardalen.

Läs mer ...

17.05.17

Intresseanmälan/ Spontanansökan

Vi annonserar alltid våra lediga tjänster här på markona.se. När du hittar en ledig tjänst som intresserar dig är du varmt välkommen att söka den.

Läs mer ...