Bli en av oss

18.01.10

Anläggare

Rollen
Vi söker nu fler anläggare som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar med mark- och anläggningsprojekt runtom i Mälardalen. Vi söker nya medarbetare till båda våra kontor – Uppsala och Enköping.

Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

Dina kompetenser/erfarenheter
Vi vill att du har flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbete. Du känner dig trygg i din yrkesroll och har arbetat med de flesta typerna av anläggningsarbeten. Yrkesbevis inom anläggning är mycket meriterande.

B-körkort är ett krav.

Du som person
Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.

Vi kommer att lägga stor vikt på social kompetens och att du har en positiv inställning till ditt jobb, då engagemang och trivsel är grundläggande för oss. Du trivs med att arbeta i team och lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor.

Vi värderar lojalitet högt och premierar därför våra medarbetare med lojalitetsbonus årligen.

Är du en person som tycker om att ställas inför nya utmaningar tillsammans med dina kollegor och gemensamt lösa uppgifterna? Då är du rätt person för oss!

Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Linn Nordgren, HR-chef
018-18 40 53 / linn.nordgren@markona.se

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan och ditt CV till jobbansokan@markona.se.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Annonser

Lediga jobb

18.03.28

Platschefer och Arbetsledare

Vi söker personer som vill driva mark- och anläggningsprojekt i Mälardalen. Det finns möjlighet att välja vilket av våra kontor som man vill utgå ifrån, antingen Uppsala eller Enköping. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet och aktuella projekt.

Läs mer ...

18.02.14

CFO

Som CFO ansvarar du för företagets ekonomiska planering och uppföljning samt för rapportering till ledningsgrupp och styrelse. Du kommer vara ansvarig för den ekonomiska och finansiella styrningen samt budgetarbete. Du kommer även vara ansvarig för Markonas ekonomiavdelning och dess leverans.

Läs mer ...

18.01.17

Praktik (COOP/LIA)

Är du intresserad av att praktisera hos oss på Markona? Vill du lära dig mer om mark- och anläggningsbranschen?

Läs mer ...

18.01.15

Asfaltarbetare

Vi söker nu erfarna asfaltarbetare till kommande säsong. Markonas asfaltavdelning har expanderat kraftigt de senaste säsongerna och volymerna fortsätter att öka. Med engagerade och kompetenta medarbetare, en modern och flexibel maskinpark, utför vi beläggningsuppdrag med hög kvalitet.

Läs mer ...

18.01.10

Anläggare

Vi söker nu fler anläggare som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar med mark- och anläggningsprojekt runtom i Mälardalen. Inför säsongen 2018 söker vi personer till båda våra kontor – Uppsala och Enköping. Det kommer också finnas möjlighet att utgå från Stockholm periodvis.

Läs mer ...

17.11.01

Arbetschef Mark

Vi söker fler arbetschefer till vår mark- och anläggningsverksamhet. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka hur vår anläggningsverksamhet ska se ut och arbeta framöver.

Läs mer ...

17.10.25

Kalkylator

I rollen som kalkylator kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Läs mer ...