Bli en av oss

DET GÅR BRA FÖR OSS OCH VI VILL BLI FLER.

På Markona är våra medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att vi ska nå våra mål. Därför är det viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar i det dagliga arbetet. Vi arbetar kontinuerligt med ledarskapet i företaget och erbjuder förmånliga anställningsvillkor. Hos oss blir du sedd och uppmärksammad – vi har en kultur som det är lätt att växa i.

För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och vi satsar därför på friskvård & hälsa och på det sociala umgänget mellan oss kollegor. Vi har en företagskultur där vi tror att arbetsglädje och att trivas med sina kollegor är grundstenen till ett gott resultat och nöjda kunder.

 

Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete där du får ta eget ansvar i en miljö som genomsyras av våra värdeord Lyhörda, Engagerade, Pålitliga och Professionella.

Vill du bli en av oss och vara med och bygga framtidens samhällen?

Här nedan ser du vilka tjänster du kan söka just nu.

Annonser

Lediga jobb

18.09.21

Platschef och Arbetsledare - Asfalt

Vi söker personer som vill driva asfaltsprojekt i Mälardalen. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet.

Läs mer ...

18.07.10

Anläggare

Vi söker nu fler anläggare som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar med mark- och anläggningsprojekt runtom i Mälardalen. Inför säsongen 2018 söker vi personer till båda våra kontor – Uppsala och Enköping. Det kommer också finnas möjlighet att utgå från Stockholm periodvis.

Läs mer ...

18.07.10

Kalkylator

I rollen som kalkylator kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Läs mer ...

18.07.10

Platschefer och Arbetsledare - Mark

Vi söker personer som vill driva mark- och anläggningsprojekt i Mälardalen. Det finns möjlighet att välja vilket av våra kontor som man vill utgå ifrån, antingen Uppsala eller Enköping. Du kommer att ha en roll som platschef eller arbetsledare beroende på erfarenhet och aktuella projekt.

Läs mer ...

18.01.17

Praktik (COOP/LIA)

Är du intresserad av att praktisera hos oss på Markona? Vill du lära dig mer om mark- och anläggningsbranschen?

Läs mer ...

18.01.15

Asfaltarbetare

Vi söker nu erfarna asfaltarbetare till kommande säsong. Markonas asfaltavdelning har expanderat kraftigt de senaste säsongerna och volymerna fortsätter att öka. Med engagerade och kompetenta medarbetare, en modern och flexibel maskinpark, utför vi beläggningsuppdrag med hög kvalitet.

Läs mer ...