Bli en av oss

På Markona är våra medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att vi ska nå våra mål. Därför är det viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar i det dagliga arbetet. Vi arbetar kontinuerligt med ledarskapet i företaget och erbjuder förmånliga anställningsvillkor. Hos oss blir du sedd och uppmärksammad – vi har en kultur som det är lätt att växa i.

För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och vi satsar därför på friskvård & hälsa och på det sociala umgänget mellan oss kollegor. Vi har en företagskultur där vi tror att arbetsglädje och att trivas med sina kollegor är grundstenen till ett gott resultat och nöjda kunder.

 

Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete där du får ta eget ansvar i en miljö som genomsyras av våra värdeord Lyhörda, Engagerade, Pålitliga och Professionella.

Vill du bli en av oss och vara med och bygga framtidens samhällen?
Finns det ingen ledig tjänst som passar för dig, så är du ändå välkommen att skicka in en spontanansökan till jobbansokan@markona.se

Här nedan ser du vilka tjänster du kan söka just nu.